Zdravím nedočkavé táborníky!

Na spoustu dotazů odpovídám následně:

LÉKAŘSKÝ POSUDEK:  MUDr. Pekař dal lékařské posudky dětí, které jsou u něj registrované z mého seznamu už paní Jitce Benové, zdravotnici na táboře. Takže by je měla mít u sebe.

Ostatní dokumenty podepisují rodiče a odevzdávají v den nástupu na tábor a kopii nebo originál (jak uvážíte) kartičky zdravotní pojišťovny. Nejlépe ofotit a vzít jen kopii.

DOPRAVA: Ano, letos nevypravujeme autobus, ale do tábora si každý dítě dopraví. Základní informace jsou na dopise S SEBOU.jpg   (viz příloha). Je to směr Velké Meziříčí, po dálnici D1 (neměly by být žádné problémy se sjezdy či s omezením na dálnici)

přesná lokace GPS Loc:49°18’32.6″N, 16°1’52.583″E

na mapě najdete zařízení Nesměř zde:  https://mapy.cz/s/1QpTo

Snad nebude problém a dojedete v NEDĚLI 23.7.  mezi 10 – 12 tou hodinou na místo. My tam budeme jako vedoucí dřív.

A je tady druhá nabídka, že si děti dovezete do Velkého Meziříčí na nádraží (teď nevím, jestli autobusové nebo vlakové) a kyvadlově je tam budou přímo na místo svážet. Ona cesta do Nesměře je taková krkolomná a těžko se budou dvě auta či autobus s autem vyhýbat. Takže i tato varianta bude k dispozici, konkrétní informace budou zde na webu co nejdřív. Na času a konkrétním místě se budeme domlouvat s majitelem během pár dní. On bude vozit děti z Nesměře-tábora do Vel.Meziříčí a odtud bude nabírat naše děti (jinak by autobus jezdil prázdný) a doveze na místo. Na místě odjezdu autobusu bude zdravotník a bude si děti přebírat. Doprava bude kyvadlová, autobus b ude točit několikrát trasu, neboť bude svážet na 200 dětí. Takže nemusíte mít strach, že by se na někoho místo nedostalo.

Snad jsem to takto dostatečně srozumitelně napsala 😉

Jinak se moc těšíme, tábor už je v přípravách na plné obrátky, ladíme programy, kostýmy a móóóc se těšíme!!

Za celý tým táborníků

Marcela

🙂

Napsat komentář